Bejelentés


AGRO-CSIGA BRIKETTÁLÓ GÉPEK - SZALMADARÁLÓ - SZALMABRIKETT


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üdvözöljük honlapunkon!   

      A megújuló energiaforrások globális vonatkozásait, és a környezetvédelemben, az életminőség javításában játszott szerepét már régóta felismerték. A biomassza energetika i hasznosításának lehetőségét és szükségességét már több mint két évtizede szorgalmazzák a jövőért felelősséget érző szakmai és nem szakmai körök. A fő feladat ma is az, hogy az ezzel kapcsolatos ismereteket, információkat mindenkihez eljuttassák, és a megújuló energiaforrások mindenki számára elérhetővé váljanak. 

 

        kedvező lehetőségek ellenére azonban nem történt jelentős áttörő változás ezen a területen. Ennek oka elsősorban abban keresendő, hogy nem volt igazán kényszerítő ok az energiahordozó-váltásra. Az utóbbi évek és hónapok gazdasági és társadalmi változásai kedveznek a biomassza energetikai hasznosításának, elősegíthetik elterjedését és a remélt változásokat.

    A hagyományos energiahordozók árainak jelentős emelkedése, az EU-csatlakozás belátható mezőgazdasági változásai, a vidéki munkaerő-helyzet mind-mind olyan probléma, melyre jó megoldásként kínálkozik a biomassza energetikai hasznosítása. A megújuló energiaforrások felhasználásának növelésével összefüggésben van a környezetgazdálkodás és az energiatakarékosság. Magyarországhoz képest az EU régi tagállamaiban már évek óta a duplája ezen energiaforrások felhasználásának aránya, s ezt országunkban 2010-re legalább 10%-ra szeretnék emelni. Emiatt a kormányunk 2020-ig szóló energiapolitikai programja kiemelten kezeli és támogatja a megújuló energiaforrások elterjesztését.


THINK GREEN
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!